Poziv volonterima – organizacijski tim natjecanja “Brain Bee”

Studentska organizacija “Neuro_Nada” posvećena je promicanju javnog obrazovanja o neuroznanosti i sprječavanju stigmatizacije mentalnog zdravlja.

Trenutno rade na pokretanju dugogodišnjeg znanstvenog natjecanja “Brain Bee” u Hrvatskoj. Riječ je o međunarodnom natjecanju koje testira znanje studenata o neuroznanosti i psihologiji, organizira interaktivna predavanja, te omogućuje mladim znanstvenicima da upoznaju profesionalce i ostale ljubitelje neuroznanosti. Namijenjeno je za sve učenike između 13 i 19 godina koje zanima STEM, a posebno neuroznanost, psihologija i medicina.
U potrazi su za studentima-volonterima koji bi pomogli u izradi pitanja za pismeni i usmeni dio natjecanja. Svaki student treba pročitati četiri poglavlja knjige o osnovama neuroznanosti, naslova “Spoznaje Mozga”, te dizajnirati osam potencijalnih pitanja za natjecanje. Svi volonteri će imati mogućnost birati koja bi poglavlja u knjizi željeli pročitati, te će dobiti povratnu informaciju za svako smišljeno pitanje.
Volonteri će sudjelovati i na organizaciji konferencija o temama iz neuroznanosti koja ih najviše zanimaju. Potreban je pristup računalu jer je rad u potpunosti online.

Naziv volonterske pozicije: Organizacijski tim natjecanja “Brain Bee”

Potrebna znanje i vještine: nisu potrebna specifična prethodna znanja ni vještine.
Broj volontera: 10
Sati volontiranja: 1 – 2 sata tjedno
Dob: 18 – 40 godina
Dodatne informacije: https://neuronada.wixsite.com/blog/brain-bee-natjecanje

https://thebrainbee.org/

Kontakt osoba: Petra Dujmić

Telefon: 0019788095496

FB: https://www.facebook.com/neuronadablog
Email: neuronada.hr@gmail.com